Madlavnings-hold (FOF)

Jeg har i flere år undervist i madlavning med kød. For et par år siden lavede jeg skiftet til flexsitar og spiser nu stort set ikke kød. Men det at vælge kødet fra skal være sjovt og lækkert. Derfor faldt jeg pladask for Yotam Ottolenghi og hans super lækre retter. Ottolenghis mad kan virke uoverskuelig og tidskrævende at gå i gang med selv, fordi der er mange forskellige opgaver og håndteringer undervejs, men det er ikke vanskeligt, og der er meget at vinde ved logistisk planlægning.

Vi mødes og laver en fuld middag hver gang, som vi afsluttende nyder ”family style”. Da de enkelte workshops ikke bygger ovenpå hinanden, står det dig frit for at tilmelde dig en eller alle. Der er forskellige opskrifter på menuen hver gang, og det er ikke en forudsætning, at du skal deltage til en workshop for at kunne få udbytte af de andre. Kurset er for både vegetarer og dig, som blot ønsker inspiration til kødfrie dage. 

Her kan du melde dig til madlavningskurser med mig hvor jeg guider dig gennem nogen af mine vegetariske favoritretter fra Ottolenghis store repertoire:

I N F O

Jacob Hasle Nielsen
E-mail: Info@jacobhasle.dk
Telefon: +45 40 91 11 91
CVR: 20688947

Y D E L S E R

Yoga
Meditation
Vegetarisk
Madlavning
Stress Coaching