Yoga

Yoga er min passion.

Jeg har bl.a. taget en 100 timers grundlæggende yogalæreruddannelse hos Hamsa Yoga I København og en 200 timers grundlæggende yogalæreruddannelse med Yogi Aaron, på Costa Rica. Yogi Aaron, har jeg fulgt siden 2009 og han bliver ved med at være en central kilde til inspiration i min yoga.  Hvis alt går efter planen tager jeg min egen 300 timers avancerede YTT hos Yogi Aaron på Blue Osa i 2020. Jeg underviser gruppeyogakurser hovedsageligt på Yum Yoga og Cafe men giver også privatundervisning og laver firmahold.

Når det kommer til Pranayama, vejrtrækningsteknikker, er jeg elev af Sri Sri Ravi Shankar fra Art Of Living. I mine yogakurser fokuserer jeg på Pratyahara, tilbagetrækning af sanserne for at hjælpe dig til at forbinde dig med dit indre jeg og finde mere ro og balance i hverdagen.

Yoga, meditation og sund kost kan være hjørnestenene i det sunde velafbalancerede liv men man behøver jo ikke spise hele kagen på en gang. Sammen skræddersyr vi et forløb der passer til dig og din situation

I N F O

Jacob Hasle Nielsen
E-mail: Info@jacobhasle.dk
Telefon: +45 40 91 11 91
CVR: 20688947

Y D E L S E R

Yoga
Meditation
Vegetarisk
Madlavning
Stress Coaching